maandag 25 februari 2008

Celebrating differences SIEM REAP

Jawel,er was nog eens iets te doen in Siem Reap en we erbij en niet in Phnom Penh, noch Bangkok noch enig ander oord waar we af en toe gaan om uit te blazen of culturele impulsen te zoeken die hier niet bestaan.

Maar zo dus niet vorig weekend, het was hier namelijk groot feest. Met grote dank aan zowel Diego Muro-mijn Spaans mortormaatje en ook HI vrijwilliger- en daarna Carla Chabert die opeenvolgendhard gewerkt hebben aan de voorbereiding en organisatievan het Siem Reap gedeelte van dit festival door "disabled and able-bodied artists from across Asia who come together in Cambodia to present an arts festival featuring performance, film, music and visual arts with a SPOTLIGHT on the abilities of all people." Natuurlijk waren er nog vele mensen bij betrokken die bedankt mogen en moeten worden, maar aangezien ik niet al hun namen ken, houd ik het maar bij deze twee.

Soit, het was zeer indrukwekkend, echt waar en naast het feit dat het voor het publiek een fantastische avond was, zag je aan de spanning en later de ontspanning, de blijdschap en de trots van alle deelnemers dat dit echt wel veel betekent voor hen.

Maar aangezien jullie in Belgie er niet bij konden zijn, hier mijn fotoverslagje!


Geen opmerkingen: