donderdag 13 maart 2008

Phu Quoc- De gestolen parel van de Cambodiaanse eilandenkroon!







Na Hoi An was het dus de bedoeling dat we richting Hanoi gingen trekken , alleen, aangezien het in Hoi An al zo koud was en Hanoi nog veel meer noordelijker en dus kouder ligt, bleek dat al snel geen goed idee. We zouden zuidelijk trekken, naar de warmte zoals we die gewoon zijn. En dus werd het Ho Chi Minh city voor de hoognodige kappersbeurt en het shoppen en daarna naar Phu Quoc een eiland bijna voor de Cambodiaanse kust en lang geleden ook deel van Cambodia, maar nu niet meer. Dit is een behoorlijk groot eiland dat nu pas ontdekt wordt door het toerisme en dus nog zeer ongerept en puur is. Alleen zal het niet lang meer duren, de grote mega resorts zijn gepland en uitgetekend.
We zijn er een viertal dagen gebleven, zijn het eiland rondgereden met de brommer, hebben kokosnoten gedronken bij een vissersfamilie in een zeer afgelegen hoek van het eiland en verder hebben we wat gerust en gezond. Dus we kunnnen er weer tegen ;-)

5 opmerkingen:

Carol zei

Amai amai, wat een heerlijke omgeving. Wonderplekjes op deze bol. Onze bol heeft er inmiddels een nichtje bij , MAUD. Piepklein en fijn.

Hilde zei

Prachtig gewoon. Jullie zien er fantastisch uit dus kan alleen maar vaststellen dat het jullie ontzettend deugd doet daar te zijn. Hoe kan t ook anders in zo'n omgeving. Geniet er van!

Anoniem zei

Ik word helemaal depri van jullie mooie fotokes. Het is zondag pasen en het gaat gewoon steenkoud worden, misschien sneeuwen. Misschien nog een dikketrui-purchase overwegen...:-(

Keep living the good life!!!
(Iemand moet het doen:-o)

x
nellie

Anoniem zei

Hey Nadia,
Na lange tijd nog eens op je blog terechtgekomen. Als ik de foto's bekijk, lijken jullie nog altijd in 't Aziatisch paradijs te leven! Laat ons gauw nog eens skypen!
Lieve groet uit Gent.

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.