dinsdag 17 februari 2009

Ons Lien en steven eindelijk bij ons!

Het is alweer een hele tijd geleden dat er nog es geblogd is en op de vraag of dat nu een reden heeft, tsja, ja toch wel.
Nadat ik al deels was overgestapt heft nu ook Nadia de stap naar Facebook gezet .
Maar de allerbelangrijkste reden dat het even geleden is, is aangezien we in januari nogal druk bezig en bezet waren. In januari hadden we namelijk hoog bezoek uit Grimbergen (pardon Humbeek;-)
Onze goeie vrienden Lien en Steven hadden het over hun hart gekregen om kleine Warre 2 weken bij de grootouders achter te laten en ons te komen bezoe
ken. En voor zulk bezoek maak je al snel wat meer tijd vrij. Dus hebben we achtereenvolgens Siem reap, Phnom Penh, Koh Chang en Bangkok onveilig gemaakt.
Veel gelachen, veel gedronken, veel gebleit (dat eten in Thailand is wel veel pikanter dan bij ons in Cambodia) en af en toe wat last van t eten. Maar twee weken die weer veel te snel voorbij waren en ons toch weer goesting geven om de maten in Grimbergen wat meer te zien. Maar laat ook hier de foto’s weer voor zichzelf spreken. En voor de mensen uit Grimbergen die meer info willen, nodig hen es uit voor een etentje, dat vinden ze altijd wel plezant ;-) Klik hier voor wat meer foto's...

Geen opmerkingen: