woensdag 22 juli 2009

Bijwerken geblazen, t is alweer effe geleden

Jawel, zoals Nadia's collega Maarten al zei, "geen post meer en er is nochtans genoeg gebeurd de laatste tijd!?" Dus bij deze het verslag van wat er ons de laatste tijd allemaal overkomen is.

Zo was er onze trouw op 20 juni tijdens onze twee weken Belgie. Ik ben drie weken afgekomen, wat ook wel moest want om alle aanvragen en dergelijke op tijd te laten gebeuren moest ik er op tijd zijn. Het was een meer dan geslaagde dag (geen stress, alles geregeld op twee weken, de familie die bijna voltallig aanwezig was, ondanks de 'short notice', ...) en voor de vrienden komt er volgend jaar een stevig feestje. Als we wat meer tijd hebben om alles te regelen en als Nadia weer mag mee feesten.

Want dat is dus ons tweede groot nieuws, voor diegenen die nog niet op de hoogte mochten zijn. Er is een klein Bettenske op komst! Ondertussen is Nadia bijna zes maanden zwanger en behalve dat hij/zij Nadia nogal afpeigert en momenteel steeds harder begint te sjotten en stampen verloopt alles vlot. 
De bevalling zal echter niet in Belgie plaatsvinden maar wel in Bangkok, waar ze ook superziekenhuizen hebben, meer shoppingmalls en dakterrassen met zwembaden,.. Maar waar we het wel zonder familie of vrienden zullen moeten doen. Maar daarvoor komen we dan weer effe naar Belgie.

De reden dat de bevalling in Bangkok plaatsvindt is tevens ook het derde grote nieuws. Nadia heeft namelijk een nieuw contract op zak bij VVOB. Aangezien haar huidig project in oktober afloopt, zat ze normaal na de bevalling zonder werk. Maar in Belgie heeft ze gesolliciteerd voor een nieuw project voor VVOB, weeral in Siem Reap, maar deze keer Lifeskills ipv Ict. Wat haar nog beter af zou moeten gaan ;-) Dus na het bevallingsverlof beginnen we aan onze volgende periode Cambodia, want ze heeft de job binnen gehaald, ondanks de sterke concurrentie. 

En een van de goede voornemens die ik nu doe, is dat ik als kersverse echtgenoot, bijna papa en fulltime huisman ook weer werk ga maken van mijn Khmer lessen. Geen excuses meer deze keer.

5 opmerkingen:

Wouter Kersbergen zei

Proficiat met jullie huwelijk en de gezinsuitbreiding!

Marijke Voorspoels zei

Jullie doen het daar zo goed! Ben super blij voor jullie. En Stef, goed gedaan man, dan toch Nadia zo ver gekregen om voor een klein Bettenske te gaan. Chic!

Vincent Bao Lam zei

Hey... proficiat voor alles, driewerf hoera dus. 't Zal druk worden, maar time will fly :) Geniet ervan!

Vanessa zei

ja lieve nicht, het was inderdaad een supergeslaagde dag,Die echo is echt sjiek Ge ziet bijna alles,behalve of t ne jongen of meisje wordt.....we zullen daarvoor nog maar even moeten wachten zeker...Geniet er nog maar van en laat je maar goed verwennen door Stef...

Anoniem zei

Goh Stef, dat is lang geleden.
En er is heel wat gebeurd sindsdien, lees ik pas.
Dus driewerf gefeliciteerd met alles en nog veel plezier, geluk en succes ginderachter.

Geert De Wolf