maandag 22 september 2008

Poes is weg.


Droef nieuws vandaag. En dat voor de eerste blogpost na de vakantie. Poes, onze rosse kat die we hadden over genomen van Nadia's collega Veerle, is vandaag gestorven. Ze had al een hele tijd zeer weinig appetijt, maar vooral na onze Belgie vakantie was ze opvallend vermagerd. Dus op zoek gegaan naar een dierenarts, eerst krachtvoeding gekregen en anti-worm product. Maar toen het na tien dagen niet beter was, een radiografie gaan laten maken. En dan besloten om ze te laten opereren om te kijken of het inderdaad zo erg was als het leek op de foto. 
Manu, ne maat van ons die dierenarts is en hier toevallig op bezoek is met Lenny, zijn vriendin, heeft aangeboden om de operatie te doen samen met de lokale dierenarts. Maar toen tijdens de operatie bleek dat de kanker al overal verspreid zat en het waarschijnlijk een kwestie was van dagen, hebben we ze niet meer laten wakker worden. Op die manier haar hopelijk wat pijn besparend. 
Fuck en dan beseft ge toch weer hoe snel ge u kunt hechten aan zo'n beestje. Dat ze nog veel mag jagen in de kattenhemel en zich daar niet meer zo laat doen door de ander katten.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

En 't zag er zo'n lieve uit.
Innige deelneming!
x

Carol zei

Veel sterkte.

Anoniem zei

piepjes, effe herbeginnen (verkeerde knop gedrukt)...t is vrijdag, de laatste uurtjes voor t herfstverlof, ben wat den toerist aan t uithangen op t werk en heb mijn tijd genomen om jullie blog te lezen. T ziet er daar nog altijd vree leuk uit met ook wat sip nieuws van jullie minoe die voor altijd naar de hemel is vertrokken. Op de foto is ze wel wat magerkes maar met zo ne lieve snoet. En jullie hebben al veel visite gehad zo te zien en te lezen, Elsje op haar mooist... elke dag iets te beleven!
Hier in ons landje alles goed. Miloman vanmorgen als griezelspook met zijn pillamp (halloween) naar t school vertrokken om te griezelen. Jaja, mijn hartediefje zit in de 3e kleuterklas. De 5e oktober heeft hij zijn feesthoed opgezet want mijn ventje is 5 jaar geworden!!
Zo, tot in jullie reisverhalen en geniet elke dag van alles!
véél groetjes van ons 2
Kim&Milo x

Anoniem zei

Hey Stef & Nadia

We hadden het nieuws van Poes via Els vernomen...en het was zo'n lieve poes, echt erg dat ze er niet meer is.
Hier in België alles ok. Kuma zijn huis is min of meer in orde aan het komen: hij is afgelopen weekend alvast "naar beneden" verhuisd. Nu nog wachten op het keukentablet en dan kunnen we na anderhalf jaar "chinees, frieten, spaghetti of pizza afhalen" nog eens echt samen koken: ik kijk ernaar uit! Jaja, dat koken is voor jullie ook al ver verleden tijd tenzij jullie daar verandering in hebben gebracht?
Voorts zal ik deze zaterdag volleerd "Open Water Diver" zijn, samen met Didde en Stijn, de broer van Koen. Ja, ik heb zowaar mijn angsten overwonnen, weliswaar alleen nog maar in het zwembad (tot 12 meter diep), maar dat is toch al een begin. Rond de paasvakantie gaan we dan waarschijnlijk de Rode Zee al duikend ontdekken met Wou & Isabelle en Didde & Katrien. En wie weet, volgende zomer wel Vietnam...
Alé, jullie hebben allebei een dikke bees van Kuma. Stel het daar wel en geniet met volle teugen!
x El