maandag 10 september 2007

Het huis van de duizend blaffende honden


Ondertussen alweer een weekje in dit land van de rijzende maar nog sneller ondergaande zon. Wat is er ondertussen allemaal gebeurd? Er was het blijde weerzien met Nadia, er was de verhuis naar ons huisje (ondertussen ook al ‘het huis met de duizend blaffende honden’ genaamd). We zijn ook al wat meubels gaan kopen, maar nog niet voldoende om een Wonen-repo op de blog te zetten. We gaan daarom momenteel gewoon nog wat teasen en zo toe werken naar de volledige openbaring binnen enkele weken. Zoals je kan zien is er in ieder geval genoeg groen rond het huisje.
Ah ja, we hebben ook een abonnement genomen in het Sofitel hotel op hun zwembad en fitness. Er is ook een sauna en stoombad in de prijs inbegrepen, maar ergens heb ik het gevoel dat we daar zelden gebruik van gaan maken, vraag me niet waarom.
En morgen vertrekken we naar Phnom Penh voor enkele dagen. Nadia moet er zijn voor haar job en ik ga van de gelegenheid gebruik maken om op zoek te gaan naar nog wat spullen voor het huis en naar een mooi verjaardagscadeau voor mezelf: een dirtbike om het land rond te toeren. Trouwens, Patje, nen dag te vroeg, maar ook een fantastische verjaardag gewenst!!
De volgende dagen ga ik dan ook weer weinig tijd hebben om de blog bij te houden, maar blijf vooral af en toe kijken, er is beterschap op komst.

Gr,
Stef

6 opmerkingen:

Patrick V zei

Hoi Stef,
Merci voor de verjaardagswensen. Een gelukkige voor jou ook, hé maat.
12 september, dag der helden.
Goed te lezen dat jullie een huis hebben gevonden. De foto is alleszins veelbelovend.
Geniet ervan morgen en dikke kus aan Nadia.

Anoniem zei

Ahoi,

Wat een vreugde, uw huiske ziet er alvast enorm gezellig uit, en de vooruitzichten al even gezellig. Stef ge gaat u daar echt kunnen uitleven, terwijl nadia denk ik toch wel me heel veel plezier brood op de plank brengt. Ik zou eens een paar dagen een meegreisde vlieg willen zijn die jullie bezigheden volgt. Andere optie is natuurlijk mn kont zo snel mogelijk naar daar reppen :p:p Is er intussen al post uit Roemenië aangekomen?
Vele groetjes en kusjes aan het allerliefste cambokoppel.

michael

Anoniem zei

gelukkige verjaardag stef, en mooie dagen in pnom phen.

gertie en berto

Anoniem zei

heuuhhhhh... (kuch kuch)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU .... HAPPY BIRTHDAY TO YO .... HAPPY BIRTHDAY ... DEAR STEFKE ... HAPPY BIRTHDAY .......TO YOUUUUUUUUUUU! HIP HIP HIP HOERA, HIP HIP HIP ...
Enfin, nen dikke proficiat en dikke kussen van ons allen.

Heb eindelijk de weg naar jullie blog gevonden en alles eens vluchtig doorgenomen. Ziet er allemaal veelbelovend uit. Herinneringen en heimwee naar Azië komen stillekesaan terug, we zijn al ne goeie babysit aan het zoeken dus voor ge 't weet zijn we toevallig in de buurt (en we brengen dan wel een kasteke mee). Doe de groeten aan Nadia en dikke kussen voor ulder2.

Tot binnenkort,
Stoffel & co

Anoniem zei

Een dikke proficiat Stef!
Huis van de duizend blaffende honden?! toch niet allemaal tegelijk hoop ik!
Het stukje gevel verhuld in het groen ziet er ongelofelijk veelbelovend uit. Ben benieuwd naar de rest.
Nadiake, veel werkgenot hé want ge hebt nu uwe man te onderhouden ;-)

x
nellie

collega zei

Hallo,
Allez dan eindelijk vertrokken....Betti kwens u tallerbeste!!! Nadia ook natuurlijk he.
We waren bij u vertrek nog in Barca denk ik...Daar zijn ze in ieder geval nog niet over u uitgepraat. De Fellini noemt er voortaan Bettini... en de fonfon kon het niet meer aan en heeft voorgoed z'n deuren gesloten (echt!!!)
Twas e goe congéke maar ge werd zeker gemist...veel plezier en tot...
vg'ke