zondag 24 juni 2007

Grimbergen Rulezzz!

Jawel, na verzameld Limburg en een eervolle vermelding voor Daan Vens (wat was jouw blogadres ook alweer?) die nipt vierde eindigde in de reactie-race, is Grimbergen nu aan de beurt. Er is trouwens een zeer simpele reden voor die technologische voorsprong voor Limburg: aangezien er in die provincie niets gebeurt, moeten ze hun venster op de wereld dan maar op het world wide web gaan zoeken;-)
Maar ondertussen heeft dus ook mijn familie de weg gevonden, nu de rest nog...
Nadia is twee daagskes weg op scholenbezoek op het platteland en er was geen plek meer voor mij in de jeep, dus ben ik nu aan het doen wat iedere goeie huisvrouw moet doen: de was wegbrengen naar de laundry, een boodschappenmandje voor de brommer zoeken en dan lekker gaan eten en aan het zwembad gaan liggen met een pintje.
Dat hadden we trouwens nog niet verteld, we zijn zondagavond uitgetrokken bij Veerle en ingetrokken in een zeer mooi hotelleke met zwembad dat de volgende twee maanden Nadia (en ook nog effe voor mij) haar huis zal worden.
T was wel een beetje ne zware verhuis, aangezien we de zaterdagnacht ons eerste (en blijkbaar ook een van de betere als je de rest mag geloven) expat-feestje hebben gehad. De Belgen hebben het feest in gang geschoten, draaiende gehouden (ook letterlijk, naast DJ Mikis(BEL) waren er ook fantastische momenten bij DJ Bettini(BEL)) en afgesloten om half zes s morgens.
Wel met de te verwachten enorme kater tot gevolg.
Oke, de rest van het verhaal volgt later, nu eerst de inwendige mens gaan versterken met rijst of noedels. Gisteren trouwens ook nog zalig Indisch gaan eten, ja, ik heb de frieten van t Falconplein nog niet gemist!

Stef

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Hoi,

En Zele is ook paraat! Da's pas een eervolle vermelding waard!
Leuk, zeg, zo'n blog. Ferm om jullie 'avonturen' te volgen.
Jullie plakkerig van de hitte, wij van de regen....
Tot in den draai

Arianne en co

vanessa zei

hallo daar samen in het verre Cambodja...

en ik die dacht dat Nadia daar ging om te werken....Dat begint al goed...

Wel leuk om te horen dat het tot nu toe al goed is meegevallen.

Allé have fun daarachter....

Vanessa Mus en driss

Michael zei

heey de kmerrekes,

toch nog een late reactie van het thuisfront,(ja er moet toch éne limburger zijn die wa traag voor de dag komt..

jaja stef zo te zien vervult ge uw rol van de nieuwe man al behoorlijk goed.. doe zo voort

fantastisch voor jullie dat het daar zo chillen is, al lijkt werken met die vochtige hitte iets minder leuk, maar als ge weet dat ge s avonds fijn kunt gaan plonzen zal het wel nog meevallen en die deal met dat hotel, wat een meevaller zeg!

amusez vs

knuffels vanuit spouwen-city