woensdag 20 juni 2007

zweten en puffen!




Vandaag na een trip van bijna 24 uur aangekomen, en 't is hier nog warmer dan we dachten. Dus uitgebreide blogverhalen moeten jullie vandaag ook weer niet verwachten ;-)
We zijn voorlopig ingetrokken bij mijn collega Veerle, in een zeer schoon tradioneel Khmer-house... Maar we willen toch zo snel mogelijk ons eigen stekje vinden... Het huis van Mikis blijkt echt wel op 20 minuten met de brommer van 't centrum, dus toch niet zo ideaal...
Het stikt hier trouwens van de beesten en dus ook van de spinnen blijkbaar (die joekels lopen blijkbaar toch in huis rond, vorige had Mikis zelfs een tijdelijk huisdier van 2 meter lang in de tuin... euh ja een slang dan geen spin...)
Morgen dus m'n eerste werkedagje, ben eens benieuwd...

Ondertussen al een paar kiekjes van het huisje waar we nu logeren (bij collega Veerle), eigenlijk ons droomhuis, maar Veerle gaat pas weg in januari, dus dan moeten we nog wat geduld hebben...

2 opmerkingen:

Hilde zei

Hi guys! Goed te zien dat jullie ok zijn aangekomen en intussen ook al een beetje 'geïnstalleerd' hebben. Nog es ne merci voor het heel leuke afscheidsfeestje! De rit naar huis 's anderendaags was nog moeilijk ;-)
Doe het goed daar en hou ons zeker op de hoogte!
Dikke kus x
Hilde

Carol zei

Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Ben echt benieuwd naar de eerste werkdag. Kijk uit naar de eerste foto's.

Groeten


Caroline